James Bond Boeven – Diamonds Are Forever

 

Ernst Stavro Blofeld (Charles Gray)

 
Ernst Stavro Blofeld
 
Acteur:
Charles Gray

Personage:
Ernst Stavro Blofeld

Geboren:
29-08-1928

Geboorteplaats:
Bournemouth, England

Overleden:
07-03-2000

Blofeld is terecht bang voor de wraak van Bond nadat zijn vrouw door zijn toedoen is gedood. Daarom gebruikt hij plastische chirurgie om dubbelgangers te creëren. Nadat Bond twee Blofelds heeft gedood is hij ervan overtuigd zijn aartsvijand verslagen te hebben. Niets is minder waar, Blofeld gaat verder en zet een diamanten smokkel op dat loopt via Afrika, door Europa naar Amerika. Uiteindelijk dreigt hij zijn Diamant Laser Satelliet te gebruiken om Washington DC te vernietigen met een satelliet. Bond weet dit te voorkomen door het contole centrum te vernietigen maar het lot van Blofeld blijft onzeker.

Ernst Stavro Blofeld Ernst Stavro Blofeld Ernst Stavro Blofeld

 

Mr Wint (Bruce Glover)

 
Mr Wint
 
Acteur:
Bruce Herbert Glover

Personage:
Mr Wint

Geboren:
02-05-1932

Geboorteplaats:
Chicago, USA

Mr Wint werkt nauw samen met mr. Kidd en zijn samen de meest trouwe helpers die Blofeld zich kan wensen. Ze maken natuurlijk ook deel uit van het smokkelproject van Blofeld en vermoorden iedereen die in contact is gekomen met de diamanten. Natuurlijk is Bond ook een doelwit maar diverse moordaanslagen mislukken. Zelfs nadat de basis van Blofeld is vernietigd vermommen ze zich als obers en brengen ze Bond en Tiffany Case een diner in hun hut op een luxe cruise schip. Bond heeft ze al snel door omdat hij de afte shave van Wint herkent en ontdekt een bom in het dessert. Die bevestigd hij aan Wint en gooit hem overboord.

Mr Wint Mr Wint Mr Wint

 

Mr Kidd (Putter Smith)

 
Mr Kidd
 
Acteur:
Putter Smith

Personage:
Mr Kidd

Geboren:
19-01-1941

Geboorteplaats:
California, USA

Mr Kidd werkt nauw samen met mr. Wint en zijn samen de meest trouwe helpers die Blofeld zich kan wensen. Ze maken natuurlijk ook deel uit van het smokkel project van Blofeld en vermoorden iedereen die in contact is gekomen met de diamanten. Natuurlijk is Bond ook een doelwit maar diverse moordaanslagen mislukken. Zelfs nadat de basis van Blofeld is vernietigd vermommen ze zich als obers en brengen ze Bond en Tiffany Case een diner in hun hut op een luxe cruise schip. Bond heeft ze al snel door omdat hij de afte shave van Wint herkent en ontdekt een bom in het dessert. Kidd verandert hij in een menselijke vuurbal die hierdoor gedwongen wordt overboord te springen.

Mr Kidd Mr Kidd Mr Kidd

 
 

Naar boven!