James Bond Boeven – Tomorrow Never Dies

 

Elliot Carver (Jonathan Pryce)

 
Elliot Carver
 
Acteur:
Jonathan Pryce

Personage:
Elliot Carver

Geboren:
01-06-1947

Geboorteplaats:
Holywell, Wales

Carver is een steenrijke en werelberoemde media magnaat en eigenaar van de Carver Media Groep, die met satellieten over bijna de hele wereld uitzenden. De machtswellusteling Carver zoekt manieren om een oorlog te veroorzaken tussen Engeland en China om hem het perfecte verhaal te geven om een nieuwe satelliet te lanceren zodat zijn netwerk iedere bewoner van de planeet kan bereiken. Hij is wreed en meedogenloos en laat zonder een moment te twijfelen zijn vrouw doden als hij haar bedrog opmerkt. Hij is zo geobsedeerd door de media dat hij Bond vertelt dat de wereld niet langer draait op wapens en geld, maar op informatie.

Elliot Carver Elliot Carver Elliot Carver

 

Stamper (Gotz Otto)

 
Stamper
 
Acteur:
Gotz Otto

Personage:
Stamper

Geboren:
15-10-1967

Geboorteplaats:
Dietzenbach, Hessen, Duitsland

Stamper is hoofd beveiliging van Carver en een erg bedreigend gewetenloos man die ervan houdt om mensen in koele bloede te vermoorden. Terwijl hij een zachte stem heeft jaagt de fysieke verschijning van Stamper menigeen grote angst aan. Toch toont hij echte emotie als hij hoort dat Bond zijn mentor Kaufman heeft gedood. Hij spreekt heel lovend over de dokter als hij Bond vertelt dat Kaufman hem heeft onderricht in de oude Chakra martel en moord technieken.

Stamper Stamper Stamper

 

Dr Kaufman (Vincent Schiavelli)

 
Dr Kaufman
 
Acteur:
Vincent (Andrew) Schiavelli

Personage:
Dr Kaufman

Geboren:
10-11-1948

Geboorteplaats:
Brooklyn, New York, USA

Overleden:
26-12-2005

De Duitse arts Gr. Kaufman is berucht om zijn moord technieken. Wanneer de dokter aan Bond vertelt dat hij hem zal moeten martelen, vraagt de 007 agent of hij daar ook in gelooft. Kaufman vertelt Bond daarop dat martelen meer een hobby van hem is, maar dat hij er zeer bedreven in is. Wanneer Bond hem dan toch onder schot heeft vraagt hij hem niet te doden omdat hij zijn werk doet. Bond antwoordt, “dat doe ik ook,” om vervolgens het schot te lossen. Het is een erg formeel uitziende serieuze man en is ook de mentor van Stamper die hem als een vader figuur ziet.

Dr Kaufman Dr Kaufman Dr Kaufman

 
 

Naar boven!