James Bond Girls – A View To A Kill

 

Kimberley Jones (Mary Stavin)

 
Kimberley Jones
 
Actrice:
Mary Stavin (Mary Ann-Catrin Stävin)

Personage:
Kimberley Jones

Geboren:
20-08-1957

Geboorteplaats:
Örebro, Zweden

Kimberley is een uiterst vriendelijke MI6 agente die aangewezen was om Bond te assisteren. Wanneer hij de gecamoufleerde ijsberg boot binnen komt informeert zij direct het hoofdkwartier in Londen. Ze wil daarna het glas met hem heffen op de goede afloopvamn de missie, maar Bond laat haar neerkomen op de sofa van de boot.
 
Op haar verschrikte, “Commander!” reageert hij,”Noem me liever James, het is nog vijf dagen varen naar Alaska!” waarna hij haar begint te ontkleden.

Kimberley Jones Kimberley Jones Kimberley Jones

 

Stacey Sutton (Tanya Roberts)

 
Stacey Sutton
 
Actrice:
Tanya Roberts

Personage:
Stacey Sutton

Geboren:
15-10-1955

Geboorteplaats:
The Bronx, New York, USA

Na de dood van haar vader is Stacey de enige erfgename van zijn bedrijf Sutton olie. Zorin wil dit kost wat het kost overnemen, maar Stacey wil ondanks dat haar veel geld word geboden daar niet op in gaan. Zelfs als ze bedreigd wordt weigert ze toe te geven. Bond, die Zorin op de hielen zit, werpt zich op als haar beschermer en moet haar keer op keer uit de problemen redden.
 
Uiteindelijk weet Bond Zorin uit te schakelen en dan probeert Q de geheim agent op te sporen met een robot. Die vindt de Commander, samen met Stacey onder de douche.

Stacey Sutton Stacey Sutton Stacey Sutton

 

Pola Ivanova (Fiona Fullerton)

 
Pola Ivanova
 
Actrice:
Fiona Fullerton

Personage:
Pola Ivanova

Geboren:
10-10-1956

Geboorteplaats:
Kaduna, Nigeria

Pola is een KGB agente die door Bond gezien wordt in het olieplatform van Zorin waar ze een bandopname maakt van een gesprek van Zorin. Weer buiten overvalt hij haar en komt er dan pas achter dat ze Pola is, een oude bekende. De twee gaan samen naar een badhuis om in een jacuzzi hun ontmoeting te vieren.
 
Als Bond gaat douchen brengt Pola de tape naar haar opdrachtgever generaal Gogol om er daar pas achter te komen dat Bond de tape verwisseld heeft.

Pola Ivanova Pola Ivanova Pola Ivanova

 
 

Naar boven!