James Bond Girls – Moonraker

 

Corinne Dufour (Corinne Clery)

 
Corinne Dufour
 
Actrice:
Corinne Clery

Personage:
Corinne Dufour

Geboren:
23-03-1950

Geboorteplaats:
Parijs, Frankrijke

Corinne is de pilote en persoonlijk assistente van Drax en brengt Bond in deze functie over van de Moonraker fabriek naar het landgoed van Drax. Bond deelt het bed met haar om zo informatie over Drax los te krijgen. Dat lukt, maar het is Corinne die daar de prijs voor betaalt. Eerst ontslaat Drax haar en laat haar vervolgens door zijn honden opjagen en doodbijten.

Corinne Dufour Corinne Dufour Corinne Dufour

 

Dr. Holly Goodhead (Lois Chiles)

 
Dr. Holly Goodhead
 
Actrice:
Lois Chiles

Personage:
Dr. Holly Goodhead

Geboren:
15-04-1947

Geboorteplaats:
Alice, Texas, USA

Holly werkt voor Drax maar Bond komt erachter dat zij in werkelijkheid een CIA agente is wanneer hij in haar hotelkamer typische CIA uitrusting ziet. Aanvankelijk met tegenzin maar toch met goede gevolgen beginnen Bond en Goodheart samen te werken, waardoor Drax uiteindelijk het onderspit moet delven. Wanneer Bond en zij naderhand via een beeld satelliet verslag uitbrengen als zowel de Britse als de Amerikaanse overheid ziet M tot zijn frustratie de agenten in elkaars armen liggen.

Dr. Holly Goodhead Dr. Holly Goodhead Dr. Holly Goodhead

 

Manuela (Emily Bolton)

 
Manuela
 
Actrice:
Emily Bolton

Personage:
Manuela

Geboren:
onbekend

Geboorteplaats:
Verenigd Koninkrijk

Overleden:
onbekend

Manuela is het contact van Bond Rio die hem naar het pakhuis can Carlo en Winsberg dat in contact zou staan met Drax. Ze lijkt niet erg voor zichzelf op te kunnen komen, wanneer ze in het pakhuis aangevallen wordt door Jaws laat ze het aan Bond over om haar te redden. Wel gaat ze snel in op de avances van Bond, het lijkt alsof ze als ze gepland had om een romantisch intermezzo met hem te hebben.

Manuela Manuela Manuela

 
 

Naar boven!