James Bond Girls – On Her Majesty’s Secret Service

 

Teresa Di Vicenzo (Diana Rigg)

 
Teresa Di Vicenzo
 
Actrice:
Diana Rigg

Personage:
Teresa Di Vicenzo

Geboren:
20-07-1938

Geboorteplaats:
Doncaster, Yorkshire, England

Bond ontmoet Tracey voor het eerst op het strand waar ze zelfmoord wil plegen door zichzelf te verdrinken in zee. Ondanks dat de twee onder wapenvuur komen te liggen kan Bond dit voorkomen, maar Tracey is hem verre van dankbaar.
 
Hij ontmoet haar dezelfde avond weer in het casino waar ze gokt met geld dat ze niet heeft. Hij redt haar nogmaals en na enig tegenstribbelen en gekibbel brengen ze de nacht toch samen door. De volgende dag ontmoet Bond Draco, de vader van Tracey die hem geld bied om zijn dochter te trouwen. Bond weigert maar gaat wel in op het aanbodom meer te weten te komen over de huidige activiteiten van Blofeld.
 
Tracey blijft Bond tegen komen en de twee worden verliefd op elkaar. Ze helpt hem te ontsnappen uit de Zwitserse kliniek van Blofeld en Bond zegt zijn werk als 007 agent op te willen geven om met haar te trouwen. Het huwelijk vind plaats en de twee vertrekken voor hun huwelijksreis. Wanneer Bond even uitstapt om bloemen van de ramen te halen Net op dat moment passeert er een Mercedes Benz 600 met Blofeld achter het stuur en Irma Bunt die het vuur opent. Bond blijft ongedeerd, maar Tracey is dood.

Teresa Di Vicenzo Teresa Di Vicenzo Teresa Di Vicenzo

 

Ruby Bartlett (Angela Scoular)

 
Ruby Bartlett
 
Actrice:
Angela Scoular

Personage:
Ruby Bartlett

Geboren:
08-11-1945

Geboorteplaats:
Londen, England

Ruby verblijft in de Zwitserse kliniek van Blofeld waar ze net als de andere patiënten voor haar voedsel allergie behandeld wordt. Feitelijk worden alle bewoners ingezet als Engelen des doods, gehersenspoeld, en later met een dodelijk virus bij zich ontslagen te worden uit de kliniek. Ruby voelt zich erg aangetrokken door Bond en weet ondanks de tegenwerking van Irma Bunt een romantisch rendez vouz in haar kamer te regelen. Een tweede afspraakje wordt door Bunt verijdeld waarbij ze Bond knock out slaat.

Ruby Bartlett Ruby Bartlett Ruby Bartlett

 

Nancy (Catherine Schell)

 
Nancy
 
Actrice:
Catherine Schell

Personage:
Nancy

Geboren:
17-07-1944

Geboorteplaats:
Boedapest, Hongarije

Net als de andere dames denkt Nancy dat ze behandeld wordt voor haar voedsel allergie en heeft ook zij geen idee van de dubbele agenda van Blofeld. Bond ontmoet ook haar in haar kamer, maar doordat hij betrapt wordt verliest hij zijn dekmantel als Sir Hilary Bray want zoals Blofeld hem verteld zou de echte Sir Hilary nooit jonge dames in een kliniek verleiden.

Nancy Nancy Nancy

 
 

Naar boven!