James Bond Girls – Quantum Of Solace

 

Strawberry Fields (Gemma Arterton)

 
Strawberry Fields
 
Actrice:
Gemma Arterton

Personage:
Strawberry Fields

Geboren:
12-01-1986

Geboorteplaats:
Gravesend, Kent, Engeland

De MI6 agente Fields komt Bond in opdracht van M arresteren en wil hem mee terug nemen naar Engeland. Ze wil kamers boeken in een sjofel hotel onder het mom van een leraren echtpaar met sabbatical te zijn. Bond zegt liever in een mortuarium te slapen en neemt haar mee naar een veel luxer hotel en zegt dat ze een leraren echtpaar op sabbatical zijn die een loterij hebben gewonnen. Het kost Bond weinig moeite om haar op die kamer te verleiden.
 
Later die avond gaan ze naar een feest met Mathis waar Fields ervoor zorgt dat Bond met Camille kan ontsnappen aande lijfwacht van Green. Wanneer Bond weer op zijn hotelkamer komt vind hij daar M die hem confronteert met de overleden Fields die gedood is door volledig ingesmeerd te zijn met olie.

Strawberry Fields Strawberry Fields Strawberry Fields

 

Camille Montes (Olga Kurylenko)

 
Camille Montes
 
Actrice:
Olga Kurylenko

Personage:
Camille Montes

Geboren:
14-11-1979

Geboorteplaats:
Berdyansk, Oekraïne

Camille is een Russisch Boliviaanse vrouw die gewerkt heeft voor de Boliviaanse inlichtingendienst. Ze wil wraak nemen op Generaal Medrano die verantwoordelijk is voor de moord op haar familie. Eerst wantrouwt ze Bond en denkt dat hij de opdracht heeft haar te doden maar langzaam beseft ze dat hij de enige is die ze kan vertrouwen.Ze vormen een team en zetten samen de jacht in op Greene en Medrano.

Camille Montes Camille Montes Camille Montes

 
 

Naar boven!