James Bond Girls – Skyfall

 

Bond’s Lover (Tonia Sotiropoulou)

 
Bond's Lover
 
Actrice:
Tonia Sotiropoulou

Personage:
Bond’s Lover

Geboren:
1987

Geboorteplaats:
Athene, Griekenland

Nadat Bond onderdook en iedereen dacht dat hij omgekomen was, heeft deze vrouw voor hem gezorgd. Het was natuurlijk niet te voorkomen dat ze het bed met elkaar deelden. Misschien dat ze echt van Bond is gaan houden, maar voor de 007 agent was ze slechts een tijdelijk spel. Nadat Bond hoorde van de aanval op MI6 is hij vertrokken zonder afscheid te nemen en zonder nog maar een gedachte aan haar te verspillen.

Bond's Lover Bond's Lover Bond's Lover

 

Sévèrine (Bérénice Marlohe)

 
Sévèrine
 
Actrice:
Bérénice Marlohe

Personage:
Sévèrine

Geboren:
19 mei 1979

Geboorteplaats:
Parijs, Frankrijk

James Bond ziet Sévèrine voor het eerst in Shang Hai bij het appartement waar Patrice in opdracht van Sévèrine werkgever een man ombrengt. Deze Silva is ook de geliefde van Sévèrine en heeft haar weggehaald uit de sekshuizen van Macau. De verliefdheid die Sévèrine eens voor hem voelde, of was het dankbaarheid, is allang voorbij. Maar Silva wil haar niet laten gaan en zij is zijn gevangene.
 
Wanneer Bond voor Silva komt wordt het de 007 agent snel duidelijk dat Sévèrine doodsbang is voor de man die haar gevangen houdt. Toch koestert Sévèrine de hoop dat zij, door Bond te helpen, weg kan komen van Silva. Ze is dan ook wanhopig wanneer hij niet naar de Kimera komt en denkt dat hij gedood is door de mannen van Silva. Toch komt hij nog en ze hebben een gepassioneerde nacht aan boord van de Kimera.
 
Maar Silva’s wraak voor wat hij ziet als verraad van Sévèrine is wreed en meedogenloos. Eerst dwingt hij Bond te schieten op een glas whiskey dat hij geplaatst heeft op het hoofd van Sévèrine. Bond mist de vrouw die vastgebonden staat tegen de restanden van een oud standbeeld, maar dan trekt Silva zijn wapen. Met één nonchalant schot maakt hij een einde aan het leven van zijn geliefde.

Sévèrine Sévèrine Sévèrine

 
 

Naar boven!