James Bond Girls – The Spy Who Loved Me

 

KGB Agente in Berghut (Sue Vanner)

 
KGB Berghut Agente
 
Actrice:
Sue Vanner

Personage:
KGB Agente in Berghut

Geboren:
onbekend

Geboorteplaats:
onbekend

Van deze KGB agente is alleen bekend dat ze met Bond het bed deelde in een berghut. Bond moest daar overhaast vertrekken omdat hij door M naar het hoofdkwartier werd geroepen. Na zijn vertrek liet ze haar collega’s weten dat hij naar buiten kwam. Zij wachtten hem op om hem om te brengen, wat mislukte en Bond doodde zelf de KGB agent Sergei Barsov.

KGB Berghut Agente KGB Berghut Agente KGB Berghut Agente

 

Felicca (Olga Bisera)

 
Felicca
 
Actrice:
Olga Bisera (Bisera Vukotic)

Personage:
Felicca

Geboren:
1949

Geboorteplaats:
Mostar, Bosnië

Felicca heeft de opdracht gekregen om Bond af te leiden en te vermaken en doet dat door hem te verleiden. Bond wantrouwt haar maar laat ze zich zoals altijd makkelijk meeslepen door een mooie vrouw. Ze is blijkbaar snel onder de indruk van de 007 agent want ze beschermt hem tegen een aanval van Sandor, wat haar zelf het leven kost.

Felicca Felicca Felicca

 

Major Anya Amasova (Barbara Bach)

 
Major Anya Amasova
 
Actrice:
Barbara Bach (Barbara Goldbach)

Personage:
Major Anya Amasova

Geboren:
27-08-1947

Geboorteplaats:
Queens, New York, USA

Major Anya Amasova is een KGB agente die op dezelfde missie is en dezelfde doelen heeft als Bond. Eerst proberen ze elkaar steeds te slim af te zijn, wat een waar kat en muis spel wordt. Uiteindelijk moeten ze van hun superieuren toch samenwerken en de twee groeien steeds meer naar elkaar toe. Toch dreigt er een onvermijdelijke breuk in hun vriendschap wanneer Anya ontdekt dat Bond de agent was die haar minnaar,Sergei Barsov, doodde. Maar Anya accepteert de situatie en gezamenlijk schakelen ze Stromberg uit. Bond redt haar tenslotte met gevaar voor eigen leven van de Atlantis en daarna besluit ze om hem niet te doden maar het bed met hem te delen.

Major Anya Amasova Major Anya Amasova Major Anya Amasova
Major Anya Amasova Major Anya Amasova Major Anya Amasova

 
 

Naar boven!