James Bond Girls – Tomorrow Never Dies

 

Professor Inga Bergstrom (Cecilie Thomsen)

 
Professor Inga Bergstrom
 
Actrice:
Cecilie Thomsen

Personage:
Professor Inga Bergstrom

Geboren:
29-10-1974

Geboorteplaats:
Bogø, Denemarken

Inga is een professor op de Oxford universiteit waar Bond haar bezoekt om zogenaamd zijn Deens bij te schaven. De les wordt verstoord door Moneypenny die Bond oproept. Zijkent hem goed genoeg om te snappen dat dit niet om een les in grammatica gaat.

Professor Inga Bergstrom Professor Inga Bergstrom Professor Inga Bergstrom

 

Wai Lin (Michelle Yeoh)

 
Wai Lin
 
Actrice:
Michelle Yeoh

Personage:
Wai Lin

Geboren:
06-08-1962

Geboorteplaats:
Ipoh, Perak, Maleisië

Overleden:
OVL.DAT

Wai Lin is een Chinese agente voor de The People’s External Security Force. Net als Bond werkt ze aan een onderzoek naar Carver, die zijn media bedrijf gebruikt als dekmantel voor zijn criminele activiteiten. Min of meer gedwongen door de omstandigheden moeten de twee samenwerken en dat heeft goede resultaten. Met goede acties waarbij het regelmatig kantje boord is en het nodige geluk doden ze Carver en zijn hulp Stemper en wordt het stealth ship van Carver vernietigd. Terwijl ze dekking zoeken op wrakstukken van het schip zegt Lin aarzelend dat er naar hen gezocht wordt, maar Bond vindt het beter nog even undercover te gaan.

Wai Lin Wai Lin Wai Lin

 

Paris Carver (Teri Hatcher)

 
Paris Carver
 
Actrice:
Teri (Lynn) Hatcher

Personage:
Paris Carver

Geboren:
08-12-1964

Geboorteplaats:
Sunnyvale, California, USA

Paris is een vroegere geliefde van Bond, maar hij verliet haar omdat ze emotioneel te dichtbij kwam. Nu ontmoet hij haar weer als de vrouw van media baron Eliott Carver, waar hij onderzoek naar doet. Ze weigert eerst om mee te werken door hem informatie over haar man te verschaffen maar later zoekt ze hem op in zijn hotelkamer. De twee brengen een gepassioneerde nacht door. Bond moet de kamer verlaten en als hij later terug komt vindt hij daar de overleden Paris, omgebracht door Dr. Kaufman op last van haar man voor har verraad.

Paris Carver Paris Carver Paris Carver

 
 

Naar boven!