James Bond Girls – You Only Live Twice

 

Ling (Tsai Chin)

 
Ling
 
Actrice:
Tsai Chin (Zhou) (Irene Chow)

Personage:
Ling

Geboren:
30-11-1936

Geboorteplaats:
Shanghai, China

Nadat Ling het bed heeft gedeeld met Bond drukt ze een knop waardoor het bed opwaarts de muur in klapt met Bond er nog in. Vervolgens laat ze een groep gewapende mannen binnen die het vuur openen op de wand waarachter Bond verscholen zit. Nadien is nooit meer wat van Lin vernomen.

Ling Ling Ling

 

Aki (Akiko Wakabayashi)

 
Aki
 
Actrice:
Akiko Wakabayashi

Personage:
Aki

Geboren:
26-08-1941

Geboorteplaats:
Tokyo, Japan

Bond moet contact maken met Aki in Japan tijdens een worstel wedstrijd. Hij doet dit door te zeggen “I love you”. Aki blijkt een aardige intelligente jonge vrouw te zijn die Bond trouw bij staat tijdens zijn missie in Japan. Ze worden meer dan goede vrienden en ze vind het geen probleem om met hem te trouwen als dat nodig is voor zijn dekmantel. Ze is teleurgesteld wanneer Tiger besluit dat het beter is dat een ander de bruid wordt. Aki slaapt bij Bond als een insluiper gif in zijn kamer laat zakken. Het komt niet in de mond van Bons maar in die van Aki terecht waaraan de jonge vrouw direct overlijdt.

Aki Aki Aki

 

Kissy Suzuki (Mie Hama)

 
Kissy Suzuki
 
Actrice:
Mie Hama

Personage:
Kissy Suzuki

Geboren:
20-11-1943

Geboorteplaats:
Tokyo, Japan

Tiger Tanaka heeft Kissy Suzuki als bruid voor Bond verkozen, zodat de 007 agent een perfecte dekmantel zal hebben. De twee zien elkaar pas bij de trouwerij en gaan daarna op onderzoek uit op het eiland waar Blofeld zijn SPECTRE activiteiten heeft gehuisvest.Kissy is een top agent van Tiger Tanaka en uitmuntend geschikt om Bond tijdens zijn missie bij te staan. In tegenstelling tot Bond ziet ze hun ‘huwelijksreis’ meer als zakelijk dan plezier, maar naarmate ze hem beter leert kennen veranderd dat.

Kissy Suzuki Kissy Suzuki Kissy Suzuki

 
 

Naar boven!